Wenkbrauwstyling

Heb je ook gaten in je wenkbrauwen als souvenir van de ‘dunne streepjes’ trend van de jaren 90? En wil je het liefste je oude wenkbrauwen van daarvoor terug? Maar durf je permanente make-up toch niet goed aan? Goed nieuws!

Mooie en volle wenkbrauwen, passend bij je gezicht. Dure poeders en wenkbrauwpotloden zijn vanaf nu verleden tijd. De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht en dus belangrijk. Perfect gevormde wenkbrauwen geven je een verzorgde uitstraling en ondersteunen je gezicht. Je lijkt jonger omdat de ogen een mooie, open blik krijgen en worden gelift.

Wenkbrauwstyling intensive
Tijdens de behandeling ‘wenkbrauwstyling intensive’ maak ik je wenkbrauwen perfect in vorm (shapen):

epileren met pincet – epileren lijkt makkelijk, maar elk gezicht is anders. Daarom kijk ik eerst goed naar de vorm van je gezicht voor ik je wenkbrauwen ga vormen. Samen bepalen we de gewenste vorm.
harsen – bij epileren met een pincet krijg je alleen de zichtbare haartjes weg. Om er zeker van te zijn dat de vorm van je wenkbrauwen helemaal strak is, maak ik ook gebruik van hars.
verven van de wenkbrauwen – om de behandeling af te maken verf ik je wenkbrauwen (niet op de huid) in de kleur die past bij je gezicht.

Het resultaat van deze behandeling blijft 6 tot 8 weken zichtbaar, afhankelijk van hoe snel je wenkbrauwharen uitvallen en teruggroeien.

Wenkbrauwstyling totaal
Tijdens de behandeling ‘wenkbrauwstyling totaal’ ga ik op dezelfde manier te werk als bij de ‘wenkbrauwstyling intensive’ met als grote verschil de BrowTastic henna brows. Waar je wenkbrauwharen bij bovenstaande behandeling alleen worden geverfd, wordt bij de totale behandeling de hele vorm geverfd. Alle gemiste haartjes die je normaal tekent zie je niet meer.

henna – ik maak gebruik van plantaardige henna, zonder chemische toepassingen. Hierdoor wordt de structuur van je eigen wenkbrauwhaar niet aangetast. De henna van BrowTastic is geschikt voor iedereen die:
– weinig of geen wenkbrauwen van zichzelf heeft
– permanente make-up een te grote stap vindt, maar toch geen omkijken wil hebben naar de wenkbrauwen

De henna blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de huid. Een langer resultaat is grotendeels zelf te beinvloeden. Met de volgende tips heb je het langste plezier van deze behandeling:
– laat de wenkbrauwen tot 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water of zeep
– probeer niet te wrijven of te scrubben
– gebruik geen olie of oliehoudende producten op de huid. Je kunt wel gebruik maken van castor olie. Als je deze olie dagelijks op de wenkbrauwen aanbrengt voor je in aanraking komt met water heb je het langste plezier van de henna.

Revitalash