Wenkbrauwstyling

Heb je ook gaten in je wenkbrauwen als souvenir van de ‘dunne streepjes’ trend van de jaren 90? En wil je het liefste je oude wenkbrauwen van daarvoor terug? Maar durf je permanente make-up toch niet goed aan? Goed nieuws!

Mooie en volle wenkbrauwen, passend bij je gezicht. Dure poeders en wenkbrauwpotloden zijn vanaf nu verleden tijd. De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht en dus belangrijk. Perfect gevormde wenkbrauwen geven je een verzorgde uitstraling en ondersteunen je gezicht. Je lijkt jonger omdat de ogen een mooie, open blik krijgen en worden gelift.

Wenkbrauwstyling intensive
Tijdens de behandeling ‘wenkbrauwstyling intensive’ maak ik je wenkbrauwen perfect in vorm (shapen):

epileren met pincet – epileren lijkt makkelijk, maar elk gezicht is anders. Daarom kijk ik eerst goed naar de vorm van je gezicht voor ik je wenkbrauwen ga vormen. Samen bepalen we de gewenste vorm.
harsen – bij epileren met een pincet krijg je alleen de zichtbare haartjes weg. Om er zeker van te zijn dat de vorm van je wenkbrauwen helemaal strak is, maak ik ook gebruik van hars.
verven van de wenkbrauwen – om de behandeling af te maken verf ik je wenkbrauwen (niet op de huid) in de kleur die past bij je gezicht.

Het resultaat van deze behandeling blijft 6 tot 8 weken zichtbaar, afhankelijk van hoe snel je wenkbrauwharen uitvallen en teruggroeien.

Revitalash