Kerstaanbieding gelpolish + wimpers

De feestdagen zijn weer in zicht. Wil jij jezelf de hele kerstvakantie verzekeren van verzorgde handen, nagels en prachtige wimpers? Doe jezelf dan deze combinatieaanbieding cadeau. Alleen in december kun je bij El Dorado Nails terecht voor gelpolish in alle kleuren, in combinatie met wimperextensions – samen voor slechts 67,50.

TIP: El Dorado Nails verkoopt ook cadeaubonnen. Heb je dus geen inspiratie voor een mooi cadeautje dit jaar? Gun je geliefde, vriendin of moeder dan een beauty moment!kerstballen

Merry christmas!

Afspraak maken?

UV Gelpolish
Wil je je eigen nagels verstevigen en mooier maken maar geen kunstnagels? Dan is gelpolish echt iets voor jou. Het is eigenlijk een kruising tussen nagellak en gel. Ik breng het aan zoals nagellak in iedere gewenste kleur, het duurt ongeveer een half uurtje. Je bent wekenlang verzekerd van mooie stevige, glanzende en krasvrije nagels. Ideaal tijdens de kerstvakantie!

Wimperextensions
Wimperextensions zijn de perfecte oplossing om je eigen wimpers voller te maken of te verlengen. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes of nog iets meer krul. De haartjes van de extensions worden stuk voor stuk aan je eigen wimperhaar gehecht. De extensions zullen geleidelijk aan met je natuurlijke wimpers uitvallen.

Comments are closed.