Wimperextensions en wimperlifting

Wimperextensions: niet van echt te onderscheiden
WishlashesWimperextensions zijn ideaal om je eigen wimpers voller te maken of te verlengen. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes of nog iets meer krul. De haartjes van de extensions worden stuk voor stuk aan je eigen wimperhaar gehecht. De extensions zullen geleidelijk aan met je natuurlijke wimpers uitvallen. Om je mooie volle wimpers te behouden is het nodig om de paar weken een opvulbehandeling te nemen. El Dorado Nails biedt twee soorten wimperextensions: one by one wimperextensions (houdbaar tot 8 weken, wordt haartje voor haartje gezet op de eigen wimper, niet van echt te onderscheiden) en Russian volume wimperextensions (houdbaar tot 8 weken, meerdere haartjes worden op één eigen wimper geplaatst, voor een nog mooier en voller resultaat).

De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen. De eerste 2 uur na de behandeling mogen je wimpers niet in aanraking komen met water.

Wimperlifting
Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie, gekrulde wimpers te hebben. Hoe? Door wimperlifting. Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers. Hier komen dus geen extensions aan te pas. De eigen wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Hierdoor krijg je een prachtige, natuurlijke krul in je eigen wimpers en heb je geen wimperkrultang meer nodig. De behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten. En na de lifting verf ik je wimpers ook meteen, zodat mascara overbodig wordt. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Voordelen
– niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
– het resultaat blijft tot 8-12 weken zichtbaar
– voelt licht en natuurlijk
– bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen & slapen
– ogen lijken groter