Acrylnagels

AcrylnagelsKunstnagels van acryl zijn harder dan gelnagels en zullen niet snel breken of scheuren. Heb je van jezelf mooie nagels, maar scheuren of splijten ze snel? Dan is acryl heel geschikt om je nagels te verstevigen. Met een ’tip’ of sjabloon kun je met acryl je nagels ook langer maken.

Acryl?
Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof, wat met een penseel op je nagels wordt aangebracht. Het wordt binnen een paar seconden hard, je hoeft er dus niet mee onder een uv-lamp. Na 48 uur zijn je nagels echt uitgehard.

Acrylnagel aanbrengen
Voordat we beginnen zal ik je handen desinfecteren. Dat voorkomt schimmels en infecties. Na deze voorbereiding breng ik de acryl aan. Als de nagels hard genoeg zijn, worden ze gevijld en gepolijst zodat ze mooi van vorm zijn en glanzen. Daarna kun je je nagels verder laten versieren met nail art.

Acrylnagel bijwerken of verwijderen
Omdat je eigen nagels groeien, moet de acryl eens in de 3 á 4 weken worden bijgewerkt. Eerst vijl ik een laagje van de oude acryl weg, anders wordt de nagel te dik. Daarna breng ik nieuwe acryl aan.
Wil je je acrylnagels helemaal verwijderen? Doe dat dan niet zelf. De professionele nagelstylist kan met een speciale vloeistof de acryl laten oplossen en makkelijk verwijderen, zonder je eigen nagels te beschadigen.

Het zetten van acrylnagels duurt ongeveer een uur en een complete set gel- of acrylnagels kost €50,-. Meer prijzen >