Nagelstyling

Nagelstyling El Dorado NailsEl Dorado Nails werkt met de allerbeste producten. Voor het mooiste resultaat. Professioneel en met aandacht voor detail. All-inclusive nagelstyling en cosmetische hand- en voetverzorging. Gel- en acrylnagels, nail art, massage, peeling, masker of versteviging van je eigen nagels. Deskundig advies en pure verwennerij. Makes you feel like a natural woman.


Nail artNail Art

Maak van je nagels een kunstwerkje! Je nagels kunnen op allerlei manieren versierd worden. Dat noemen we nail art of nail design. Dat kan op je eigen nagels, maar natuurlijk ook op acryl- of gelnagels. Nagels versieren doe je natuurlijk met nagellak, maar ook met verf, plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gel- en/of acrylpoeder… de mogelijkheden zijn onbeperkt. Uitbundig en uniek voor een feestje of subtiel voor de finishing touch.


Ook voor nagelbijters
Voor de nagelbijters heeft El Dorado Nails een speciaal behandelplan met aangepaste prijs. Vraag ernaar als je een afspraak maakt!

Nagelschade? SOS service!
Zal je net zien… sta je op het punt naar een feestje te gaan, beschadig je je mooie nagel. Geen zorgen, met de SOS service van El Dorado Nails ben je direct geholpen. Gewoon even bellen!