Gelnagels

Gel nagelsWil je mooi verzorgde handen en nagels maar hou je van een natuurlijke look? Gelnagels zijn zacht, buigzaam en breken niet snel. Heb je van jezelf dunne nagels, dan hechten gelnagels goed.

Gelnagels worden gemaakt van een doorzichtige gel. Het wordt in meerdere laagjes met een penseel aangebracht. Je eigen nagel wordt erdoor verstevigd en blijft zichtbaar. Het laagje gel wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Voordat we beginnen zal ik je handen desinfecteren. Dat voorkomt schimmels en infecties.

 

Naturel of ietsje meer
Je kunt je gelnagels naturel laten, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te verlengen met een ’tip’ of sjabloon, of voor een French manicure. Bij French manicure krijgt de voorste rand van je nagel een gekleurde randje (de “smiley”). Klassiek is deze rand wit, maar een ander kleurtje kan ook. Als je wilt kunnen we je gelnagels nog feestelijker versieren met nail art of nail desgin.

Maandelijks bijwerken
Omdat je eigen nagels groeien en je je gelnagels graag mooi houdt, laat je ze eens in de 3 á 4 weken bijwerken. Dat hangt een beetje af van hoe snel je nagels groeien. Wil je ze verwijderen, doe dat dan niet zelf. Ik gebruik er een speciale vloeistof voor waar de gel in oplost en de nagels makkelijk verwijderd kunnen worden, zonder je eigen nagels te beschadigen.

UV Gelpolish
Wil je je eigen nagels verstevigen en mooier maken maar geen kunstnagels? Dan is gelpolish echt iets voor jou. Het is eigenlijk een kruising tussen nagellak en gel. Ik breng het aan zoals nagellak in iedere gewenste kleur, het duurt ongeveer een half uurtje. Je bent wekenlang verzekerd van mooie stevige, glanzende en krasvrije nagels.

Het zetten van een complete set gelnagels kost €50,-. Meer prijzen >